۱۴

مهر
۱۳۹۵

سفارت هلند کجاست؟ چگونه ویزا هلند بگیریم؟

Posted By : romair/ 590 0

سفر به هلند و مراحلش…

هلند کجاست؟

چگونه می شود به هلند سفر کرد؟

سفارت هلند کجاست؟

چگونه وقت سفارت هلند بگیریم؟

برای دریافت ویزای هلند چه مدارکی لازم است؟

این ها سوالاتی است که برای هر سفر پیش می آید،

با رُماپرواز همراه باشید و به هلند سفر کنید…

هُلند یا Netherland   کشوری است کوچک از قلمروهای پادشاهی هلند در شمال غربی اروپا با شانزده و نیم میلیون جمعیت که بیشترشان مسیحی پروتستان هستند.جمعیت مسلمانان هلند نزدیک به یک میلیون نفر است.

پایتخت هلند شهر آمستردام است، اما به منظور تمرکززدایی بسیاری از وزارتخانه‌ها و سفارتخانه‌ها در شهر لاهه یا پیرامون آن مستقر شده‌اند.

 هلند از شرق با آلمان همسایه‌است و از جنوب با بلژیک و از غرب نیز از طریق دریا با بریتانیا هم‌جوار است. بندر روتردام دومین شهر بزرگ هلند است و از نظر مساحت و تعداد اسکله‌هایی که دارد، بزرگ‌ترین بندر اروپا نیز به‌شمار می‌رود.

کشور هلند از آن دسته از کشورهایی است که عضور اتحادیه شینگن می باشد . بنابراین برای سفر به این کشور ابتدا باید ویزای شینگن داشته باشید…

سفارت هلند، آماده‌ی ارائه‌ی خدمات گوناگونی به مراجعه‌کنندگان است. صدور ویزای شینگن یکی از این خدمات است. همچنین دریافت درخواست اجازه اقامت و کار از متقاضیان و ارائه‌ی درخواست آن‌ها به اداره‌ی مهاجرت هلند و راهنمایی متقاضیان در امور مختلف از دیگر خدماتی است که در این سفارت ارائه می‌شود.

مراجعه به سفارت به منظور انجام مصاحبه ، انگشت نگاری و تحویل مدارک است ، افسر سفارت پس از مصاحبه با فرد متقاضی و بررسی مدارک ارائه داده شده تصمیم می گیرد که آیا شخص مورد نظر واجد شرایط برای ویزای هلند هست یا خیر ! بنابراین کامل بودن مدارک و چگونگی انجام مصاحبه از اهمیت بالایی برخوردار است . توجه داشته باشید که با انجام یک اشتباه کوچک در جمع آوری مدارک و پر کردن فرمها یا بی دقتی در پاسخ دادن به سوالات افسر ممکن است شانس دریافت ویزای خود را از دست بدهید.

البته سیستم ویزای کوتاه مدت هلند به شرکت وی اف اس گلوبال VFS Global واگذار شده است که در ادامه توضیحاتی گفته خواهد شد.

سفارت هلند کجاست؟

سفارت هلند در ایران، تهران، خیابان دیباجی شمالی، خیابان ارغوان غربی، شماره ۶۰ (فرمانیه، خیابان سنبل، خیابان ارغوان غربی) قرار دارد.

موقعیت سفارت هلند در تهران روی نقشه

وقت مصاحبه و تحویل مدارک سفارت هلند

بعضی از سفارت های اروپایی (مثلا ایتالیا) گرفتن نوبتشون هم دردسریه و بازار سیاه برای خرید و فروش نوبت به راه افتاده. خوشبختانه سفارت هلند این مشکل رو نداره و پروسه خیلی ساده هست. در سیستم جدید اصلا نیاز به ایمیل به سفارت هلند هم نیست. چون هلند هم مثل فرانسه و اتریش و انگلستان و … از تاریخ ۵ مرداد ۱۳۹۶ سیستم ویزای کوتاه مدتش رو برون سپاری کرد و به شرکت وی اف اس گلوبال VFS Global واگذار کرد.

برای دریافت نوبت دیگه به سفارت هلند ایمیل نمیزنید و به ایمیل مرکز وی اف اس گلوبال به آدرس appt.netherlands@vfshelpline.com مشخصات خودتون رو دقیقا به فرمت زیر و انگلیسی می فرستید:

  • Full Name
  • Passport Number
  • Date of Birth
  • Passport Expiry Date
  • Nationality
  • Gender
  • Date of Departure
  • Contact Number – Mobile Number
  • Email Address – for appointment confirmation

خیلی زود یک ایمیل که تاریخ تحویل مدارک تعیین شده برای شما ارسال میشه. این ایمیل رو باید پرینت بگیرید و روز تحویل مدارک همراه داشته باشید.

در صفحه تعیین وقت در سایت وی اف اس گلوبال به این دو نکته اشاره شده:

  1. تنها در صورتی برای شما وقت تعیین میشه که تمام اطلاعات بالا رو در ایمیل خود نوشته باشید. در غیر این صورت بدون هیچ جوابی به شما درخواست تعیین وقت شما رد میشه.
  2. زمانی که تعیین وقت انجام شد امکان کنسل یا تغییر تاریخ وجود نداره و در صورتی که در تاریخ وقت خود مراجعه نکردید باید درخواست تعیین وقت جدید بدید.

اگر بصورت گروهی و یا خانوادگی سفر می کنید مشخصات همه افراد رو در یک ایمیل بنویسید. اینجوری توی یک روز به همتون نوبت میدند.

اگر برای ویزای طولانی مدت تایپ D اقدام می کنید باید به خود سفارت هلند و ایمیل به teh-app@minbuza.nl درخواستتون رو بفرستید.

ساعات کاری سفارت هلند

خدمات مربوط به ویزا و اجازه اقامت در یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ تا ۱۶ صبح، پنجشنبه ۹ تا ۱۳:۳۰ انجام پذیر است و پاسخ به درخواست‌های تلفنی ۲۴ ساعت شبانه‌روز در ۷ روز هفته.

خدمات متقاضیان

در زمینه ویزا و اجازه اقامت

یکشنبه – چهارشنبه از ساعت ۹ تا ۱۲ صبح

و ساعات پاسخگویی به تلفن

۲۴ ساعت شبانه‌روز در ۷ روز هفته می باشد.

هزینه ویزای هلند

برای کودکان زیر ۶ سال: رایگان

برای کودکان ۶ تا ۱۱ سال: ۳۵ یورو

برای بزرگسالان: ۶۰ یورو

  • هزینه ویزای شینگن ۶۰ یورو هست و شرکت وی اف اس گلوبال هم کارمزد خودش ۲۸ یورو هست.
  • ویزای شما چه سه روز باشه چه سه ماه هزینش همین هست.

مدارک مورد نیاز برای گرفتن ویزای هلند

برای دریافت ویزای هلند لازم است مدارک زیر را در وقت تعیین شده به سفارت هلند ارائه دهید.

این مدارک نیازی به تاییدیه دادگستری و وزارت امور خارجه ندارند.

۱. اصل پاسپورت با امضاء، به همراه پاسپورت‌های قبلی

مدت اعتبار حداقل ۳ ماه از تاریخ ورود، با حداقل ۲ صفحه‌ی خالی

ارائه‌ی گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

۲. عکس پرسنلی با سایز ۳۵ میلی‌متر در ۴۵ میلی‌متر رنگی، تمام رخ با زمینه سفید

۳. اصل و ترجمه‌ی شناسنامه و کپی از تمام صفحات آن

۴. کپی ویزاهای اخذ شده‌ی قبلی

۵. رضایتنامه‌ی محضری به عنوان مجوز خروج برای افراد زیر ۱۸ سال و خانم‌های متاهلی که تنها سفر می‌کنند

۶. اسنادی که تفریحی و توریستی بودن سفر را ثابت می‌کنند و بیانگر بازگشت به مبدا پس از اتمام سفر هستند:

– مدارک مربوط به مدت زمان سفر و اقامت در هتل

– اصل گواهی حساب بانکی به زبان انگلیسی با مهر و امضاء بانک

الف) حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر

در صورت نداشتن گردش حساب، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه است.

ب) سپرده‌­های بانکی

ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر بین­‌الملل قابل قبول است.

۷. اصل و ترجمه‌ی سند مالکیت با تائیدیه دادگستری

۸. اصل و ترجمه‌ی مدارک شغلی:

الف) پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی.

ب) وکلا: پروانه وکالت.

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه.

د) بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس.

ز) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار

برای دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

۹. گواهی و بیمه‌ی سلامت پزشکی

۱۰. پرداخت هزینه‌ی مذکور برای اخذ ویزا

۱۱. تکمیل فرم‌های درخواست ویزا

سایر نکات

  • مدارک شما به طور کلی باید نشانگر برگشت شما به ایران باشد . باید افسر مربوطه را متقاعد کنید که در موقع مقرر هلند را ترک خواهید کرد.
  • باید نشان دهید که توان مالی لازم را برای هزینه های مربوط به سفر و مدت زمان اقامت در هلند را دارید.
  • فرد قانون مندی هستید و سوابق جنایی ندارید.
  • توجه داشته باشید که هرچه مدارک شما کاملتر باشد شانس پذیرش بیشتر می شود.
  • از همه‌ی مدارک باید یک کپی هم موجود باشد؛ اصل مدارک بعد از مطابقت به شما برگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت می‌ماند
  • تمامی مدارک باید به انگلیسی ترجمه رسمی دادگستری شده باشند.
  • حضور مسافر در سفارت الزامی است.
  • نزدیک‌ترین زمان برای درخواست ویزا ۳ ماه پیش از سفر است.
  • برای هرگونه کسری در مدارک، مجددا می‌بایست درخواست ویزا شود.
  • از همراه داشتن وسایل اضافی خودداری شود.
  • تمامی مدارک مذکور نزد سفارت هلند باقی می‌ماند.
  • کپی مدارک روی برگه A4 و در یک نسخه ارائه شود.

Leave your comment

Please enter comment.
Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter a valid email address.